Hjemmesnittede briketter

Jeg har nogle tomme æggebakker, den bortløbne stearin fra årets forbrug af levende lys, og noget opfej fra under høvlbænken. Det må der bestemt være guf i. Høvlspåner, savsmuld og strimlede æggebakkelåg ned i hullerne i æggebakkerne, smeltet stearin henover, hviler et døgns tid og brækkes ud i de enkelte æggebægre, og jeg har optændingsblokke til hele året. Og sparet indkøb af optændingsblokke. Og sparet transporten af dem til mit hus. Og forvandlet affald til ressource.  Og de giver en hurtig, effektiv optænding som sparer naboer og øvrigt miljø for uforbrændte gasser og partikler. Synes godt om.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s